kvad1Umetna trava
Priprava terena, ...kvad1Snemanje z dronom
Fotografiranje in snemanje...

kvad1Cvetlična korita
Cvetlična korita, stojala...


kvad1Idejni izris okolice
Idejni izrisi vaše okolice...

kvad1Visoke grede
Navodila za uspešno saditev...


kvad1Sejanje trave
Postopek pravilne zasaditve.

kvad1Zasaditev žive meje
Postopek pravilne zasaditve žive meje.


Urejanje okolice Koper

Ponujamo celotno ureditev zunanje okolice kjer največji obseg našega dela zajema ustrezna priprava terena, zasaditev in košnja trave, zasaditev in oskrba sadnega in drugega okrasnega drevja, dobava in namestitev ustreznih namakalnih sistemov ter veliko več. Nudimo tudi idejne izrise vaše okolice, nabavo in montažo senčnih pergol, panelnih ograj, ter izvedbo dvorišč in bazenov.

Priprava in obdelava terena
Ustrezno pripravimo teren za postavitev travnatega tepiha ter sajenje dreves, okrasnih rastlin in trave.

Sajenje trave, dreves, okrasnih rastlin ter polaganje travnega tepiha
Nudimo sajenje kvalitetne trave, ali polaganje travnatih tepihov italijanskega proizvajalca RotoGreen. Sajenje sadnega in drugega drevja, ter zasaditev okrasnih rastlin.

Striženje in obdelava vseh vrst dreves, grmovnic in okrasnih rastlin
Nudimo strokovno striženje oljk, sadnega in drugega drevja, grmovnic in ostalih okrasnih rastlin (enoletnih ali večletnih).

Izvedba namakalnih sistemov
Opravimo celotno storitev vgradnje kvalitetnih namakalnih sistemov, s testiranjem in podrobnim planiranjem inštalacije.

Vzdrževanje okolice in objektov
Ponujamo redno (tedensko/mesečno) vzdrževanje vaše okolice, ter hišniških opravil za ustrezno vzdrževanje objekta.

Različne dodatne storitve za urejeno okolico
V sodelovanju z različnimi poslovnimi partnerji ponujamo tudi izvedo dvorišč, postavitev panelnih ograj, postavitev senčil in pergol, ter izvedbo bazenov.

 

Vaš partner za estetsko in funkcionalno izboljšanje okolja

Ste lastnik nepremičnega objekta v Kopru ali okolici? Ali pa morda vodite poslovno dejavnost, ki zahteva estetsko dovršeno okolico? Če je odgovor pritrdilen, potem veste, kako pomembno je, da je zunanje okolje vašega doma ali poslovnega prostora urejeno in privlačno. V podjetju Urejanje okolice Koper Rajko Furlanič s.p. smo specializirani za oblikovanje in vzdrževanje zunanjih prostorov v Kopru in okolici, ki bodo izpolnjevali vaše estetske in funkcionalne zahteve.

Zakaj izbrati urejanje okolice Koper Rajko Furlanič s.p. ?

Lokalno poznavanje: Kot lokalno podjetje smo seznanjeni z edinstvenimi izzivi, ki jih prinaša urejanje okolice v Kopru. Poznamo specifične potrebe naših strank ter se zanje prilagodimo.
Strokovno znanje: Naša ekipa sestoji iz strokovnjakov z dolgoletnimi izkušnjami na področju urejanja okolice. Z najnovejšimi tehnikami in materiali vam zagotavljamo vrhunsko storitev.
Celovita ponudba storitev: Ponujamo širok nabor storitev, vključno z načrtovanjem in oblikovanjem zunanjih prostorov, ureditvijo zelenih površin, asfaltiranjem, tlakovanjem, vzdrževanjem in še več. Ne glede na vaše potrebe, smo tu, da jih uresničimo.
Estetska dovršenost: Pri našem delu se osredotočamo na estetsko dovršenost, ki bo vašemu domu ali poslovnemu prostoru dodala vrednost in privlačnost.

Naše Storitve

Načrtovanje in oblikovanje: Z našim timom bomo skupaj z vami načrtovali in oblikovali zunanje prostore, ki bodo odražali vašo vizijo in izpolnjevali vaše potrebe.
Zeleni vrtovi: Ustvarjanje zelenih vrtov in okrasnih nasadov, ki bodo očarali s svojo lepoto in bogastvom rastlinja.
Urejanje poti in dvorov: Asfaltiranje, tlakovanje in urejanje poti, dvorišč in parkirišč, ki bodo vzdržljiva, funkcionalna in estetsko privlačna.
Vzdrževanje zelenih površin: Redno vzdrževanje zelenih površin, košnja trave, obrezovanje grmovja in dreves ter gnojenje za bujno rast.

Če iščete zanesljivega partnerja za urejanje okolice v Kopru, ste na pravem mestu. Podjetje Urejanje okolice Koper Rajko Furlanič s.p. vam nudi strokovno znanje, lokalno poznavanje ter celovito ponudbo storitev, ki bodo poskrbele za estetsko in funkcionalno dovršenost vaših zunanjih prostorov. Stopite v stik z nami danes in nam zaupajte svojo vizijo - skupaj jo bomo uresničili!

Naše zadnje reference

Vabljeni k ogledu naših zadnjih referenc v fotogaleriji spletne strani in na Youtube kanalu.


g. Davorin D. Podjetnik

Zaradi povečanega obsega dela na firmi, preprosto nisem našel časa za redno vzdrževanje domače okolice. Za Rajkota sem dobil priporočila od več ljudi, zato sem se odločil poskusiti. Že več kot 2 leti mi vsak mesec redno vdržuje okolico, in lahko samo potrdim da sem super zadovoljen."

 

 

Kdo smo?

Smo podjetje z 17-imi leti izkušenj kjer strmimo k izpolnjanu še tako zahtevnih želj vsake stranke. Vsako delo opravimo strokovno, profesionalno ter kakovostno.

Aktivno sodelujemo z vrtnarijo Peric, podjetjem RotoGreen, AluGuardi, Senčila Capris, ter PHM Invest.


bonitet
zalivalni sistemi logo

Naša linija izdelkov vključuje ves potreben material za zalivanje trave, kapljični sistem, razne potopne črpalke. Vsi produkti so izdelani z napredno tehnologijo in kakovostnimi materiali, ki se široko uporabljajo v kmetijskem namakanju, družinskih vrtovih, rastlinjakih in športnih zelenicah. Prodajamo in dostavljamo opremo več vodilnih proizvajalcev zalivanih sistemov (Hunter, Irritec, Pedrollo).


logo beli2
Nudimo tudi idejne izrise vaše okolice, nabavo in montažo senčnih pergol, panelnih ograj, ter izvedbo dvorišč in bazenov.

Kontaki

Sedež podjetja - uradni naslov:
Urejanje okolice, Rajko Furlanič s.p.
Cesta na Markovec 27, 6000 Koper

Lokacija prodajnih eksponatov za ogled
in skladišče:

Prade - cesta XV 23,  6000 Koper
kvad1Google maps lokacija

ID za DDV: 17215536

mobile phone 8 16Telefon: 031 460 338
message 16Email: rajko.furlanic@gmail.com

Urnik poslovanja

ponedeljek
08:30 - 18:00
torek
08:30 - 18:00
sreda
08:30 - 18:00
četrtek
08:30 - 18:00
petek
08:30 - 18:00
sobota
08:30 - 12:00
nedelja
ZAPRTO

Najdete nas tudi na:

Copyright Urejanje okolice, Rajko Furlanič s.p. © 2021 Vse pravice pridržane.  Avtor strani O piškotkih