Snemanje z dronom

Ustvarite vrtne umetnine z dronom

Vstopite v svet vrtnega razkošja z inovativnim pristopom k snemanju z dronom. Ponujamo vam ekskluzivno možnost, da vaš vrt in urejeno okolico predstavite s pomočjo čudovitih posnetkov iz zraka, ki bodo poudarili lepoto vašega zunanjega prostora.

S pomočjo dronskih posnetkov lahko zajamete celoten obseg vašega vrta in ga predstavite s ptičje perspektive. Ta edinstvena vizualna izkušnja omogoča, da se obiskovalci vaše spletne strani popolnoma potopijo v lepoto vašega zunanjega prostora, preden ga sploh obiščejo.

Droni omogočajo tudi snemanje težje dostopnih kotičkov vašega vrta, kar omogoča celovito predstavitev vašega dela in truda pri urejanju okolice. Ne glede na to, ali gre za cvetoč vrt, zasaditev dreves ali čarobno urejen prostor za druženje, bodo dronski posnetki ujeli vsak detajl in ga prikazali v najboljši luči.

Poleg tega pa droni specializirani za vrtove in urejanje okolice, prinašajo svoje strokovno znanje, da ujamejo edinstveno vzdušje vašega zunanjega prostora. S premišljeno uporabo dronov lahko poudarite teksture, barve in oblike, ki naredijo vaš vrt izjemnega.

Z nami ustvarite vrtno umetnino, ki bo navdušila obiskovalce vaše spletne strani in jih vabila k raziskovanju vašega čarobnega zunanjega sveta. Dovolite, da dronski posnetki postanejo okno v vaš vrt, ki bo navdušil ljubitelje narave in oblikovanja okolice.

pdfikonaObrazec za privolitev snemanja - soglasje

 

 

logo beli2
Nudimo tudi idejne izrise vaše okolice, nabavo in montažo senčnih pergol, panelnih ograj, ter izvedbo dvorišč in bazenov.

Kontaki

Sedež podjetja - uradni naslov:
Urejanje okolice, Rajko Furlanič s.p.
Cesta na Markovec 27, 6000 Koper

Lokacija prodajnih eksponatov za ogled
in skladišče:

Prade - cesta XV 23,  6000 Koper
kvad1Google maps lokacija

ID za DDV: 17215536

mobile phone 8 16Telefon: 031 460 338
message 16Email: rajko.furlanic@gmail.com

Urnik poslovanja

ponedeljek
08:30 - 18:00
torek
08:30 - 18:00
sreda
08:30 - 18:00
četrtek
08:30 - 18:00
petek
08:30 - 18:00
sobota
08:30 - 12:00
nedelja
ZAPRTO

Najdete nas tudi na:

Copyright Urejanje okolice, Rajko Furlanič s.p. © 2021 Vse pravice pridržane.  Avtor strani O piškotkih