O nas

Smo podjetje z 17-imi leti izkušenj, kjer strmimo k izpolnjevanju, še tako zahtevnih želja vsake stranke. Vsako delo opravimo strokovno, profesionalno ter kakovostno.

Naša podjetniška pot se je pričela z manjšimi deli na vrtovih, kot so košnja trave in obrezovanje drevja. Z leti so se naše storitve razširile še na vrsto drugih dejavnosti, saj smo upoštevali želje in pripombe naših strank, ter hkrati strokovno dopolnili naša znanja.

Ponujamo celotno ureditev zunanje okolice, kjer največji obseg našega dela zajema ustrezna priprava terena, zasaditev in košnja trave, zasaditev in oskrba sadnega in drugega okrasnega drevja, dobava in namestitev ustreznih namakalnih sistemov ter veliko več. Nudimo tudi idejne izrise vaše okolice, nabavo in montažo senčnih pergol, panelnih ograj, ter izvedbo dvorišč in bazenov.
Usposobljeni za vrsto različnih del, predvsem s zalivalnih sistemov

Glavna prednosti našega podjetja je ta, da urejanje okolice vašega doma ali drugega objekta v celoti izpeljemo sami. Od  načrtovanja in pripravljalnih del, prek glavnega posega, pa do zaključnih del in končne izvedbe. Na ta način našim strankam precej poenostavimo življenje, saj ni potrebe po iskanju različnih izvajalcev.

Za zagotavljanje primerno visokega nivoja kakovosti naših storitev uporabljamo izključno preverjene, kvalitetne in hkrati povsem naravne materiale znanega porekla. Vse rastlinje v naši razkošni ponudbi so tako predvsem slovenskega izvora. Enako so slovenske tudi vse različne vrste prsti, ki jih uporabljamo pri naših storitvah.

Zaradi naše strokovnosti in dolgoletnih izkušenj se zavedamo, da morajo biti na koncu stranke več kot zadovoljne, zato delo vedno opravljamo kakovostno in srčno. Za  vsak projekt, vedno uporabimo osebni pristop in se maksimalno posvetimo vsaki stranki posebej.
To pomeni, da znamo najprej prisluhniti našim strankam, ter tudi upoštevati njihove želje, ideje in potrebe. Poleg tega se posvetujemo, uporabimo naše dolgoletne izkušnje in strokovna znanja, da na koncu skupaj z vami izoblikujemo imenitno končno podobo vašega vrta.vozila

 

 

Kdo smo?

Smo podjetje z 17-imi leti izkušenj kjer strmimo k izpolnjanu še tako zahtevnih želj vsake stranke. Vsako delo opravimo strokovno, profesionalno ter kakovostno.

Aktivno sodelujemo z vrtnarijo Peric, podjetjem RotoGreen, AluGuardi, Senčila Capris, ter PHM Invest.


bonitet
zalivalni sistemi logo

Naša linija izdelkov vključuje ves potreben material za zalivanje trave, kapljični sistem, razne potopne črpalke. Vsi produkti so izdelani z napredno tehnologijo in kakovostnimi materiali, ki se široko uporabljajo v kmetijskem namakanju, družinskih vrtovih, rastlinjakih in športnih zelenicah. Prodajamo in dostavljamo opremo več vodilnih proizvajalcev zalivanih sistemov (Hunter, Irritec, Pedrollo).

Obiščite našo spletno trgovino 

 
www.zalivalni-sistemi.si

logo beli2
Nudimo tudi idejne izrise vaše okolice, nabavo in montažo senčnih pergol, panelnih ograj, ter izvedbo dvorišč in bazenov.

Kontaki

kvad1Urejanje okolice, Rajko Furlanič s.p.
Cesta na Markovec 27
6000 Koper

ID za DDV: 17215536

mobile phone 8 16Telefon: 031 460 338
message 16Email: rajko.furlanic@gmail.com

Obiščite našo Facebook stran:
facebook 3 16Facebook

Urnik poslovanja

ponedeljek
08:30 - 18:00
torek
08:30 - 18:00
sreda
08:30 - 18:00
četrtek
08:30 - 18:00
petek
08:30 - 18:00
sobota
08:30 - 12:00
nedelja
ZAPRTO

Copyright Urejanje okolice, Rajko Furlanič s.p. © 2021 Vse pravice pridržane.  Avtor strani O piškotkih